مفهوم رحمه للعلمین بودن پیامبر ص از نظر ما، فراتر از آنچه که به طور متصور است، می باشد. تصور عموم بر آنست که لبان همیشه متبسم پیامبر، جوانمردی هایش، گذشت هایش، بخشندگی هایش، فروتنی هایش…. تبلور رحمه للعلمین بودن هست. اما ما رحمه للعلمین بودن او را خیلی فراتر از اینها می دانیم:
- درکنار تمام این صفات رئوفانه و حلیمانه، پیامبر زره پوش و شمشیر بدست هم می بینید که قاطعانه فرمان جنگ می دهد و میگوید پیامبر که زره پوشید دیگر از جنگ بر نمی گردد، با صلابت امر گردن زدن جنایت کاران جنگی بنی قریظه را صادر می کند، یا هم عده یی را مهدورالدم اعلان می کند. اینها نیز جلوه های دیگر از رحمه للعلمین بودن هست. رحمت بودن جنگ های پیامبر ص را در نوشته ی دوم خود با تفصیلات بیشتر توضیح خواهم داد.
- رحمه للعلمین بودن پیامبر ص محدود به انسان های که شرف دیدار ایشان را یافتند، نمی باشد بل این رحمت بال هایش را برای تمام ابنای بشر گسترده است. با دلایل تاریخی ثابت خواهم کرد که خیلِ عظیمی از ابنای بشر ندای که آنهارا بر خوان نعمت فرا میخواند، اجابت کردند.
- رحمه للعلمین بودن پیامبر ص محدود به 23 سال حیات طیبه شان بعد از بعثت نمی باشد. بل این رحمت در تمام ادوار تاریخ الی ختم شامل هست.
- رحمه للعلمین بودن شان محدود به این دنیای فانی نیست، طبق نص صریح احادیث، ایشان شفیع گنهکاران امت خود در فردای صبح قیامت هم می باشند، بناء رحمه للعمین بودن شان، درآخرت هم شامل می شود….
الإثنين – ١ ربيع الاول ١٤٣٩